Gyakran Ismételt kérdések

A leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok.

Szerződéskötéssel jár a veled való munka ?

Igen, a megbízási szerződés megkötése mindkét fél érdeke, hogy a kötelességeinket időben  és a leírtaknak megfelelően teljesítsük.

Kell előleget fizetnem ?

20.000 ft feletti értékű szolgálatatás esetén előleg, a teljes ár 50%-a fizetendő, illetve a munkadíjon felüli költségek, mint a domain és tárhely árai is előre fizetendők. A fennmaradó 50% a munka elvégzése után, a számla kiállításától 5 munkanapon belül fizetendő.

Milyen szabályok vonatkoznak a logó és az arculati elemek használatára?

Ez esetenként eltérhet, minden esetben készítek egy arculati stílus útmutatót, melyben leírom az arculati elemek használatára vonatkozó szabályokat.

Milyen programmal tudom megnyitni a fájlokat ?

A PSD fájlokat Adobe Photoshop, Az AI fájlokat Adobe Illustrator programmal, a többi, nem szerkeszthető fájlt a szokásos módokon.

Az általad is szerkeszthető fájlok azért Canvában készülnek, mert ez egy ingyensen is használható program melyben Te magad is tudod szerkeszteni a fájlokat.

Tudom én magam karban tartani a weboldalt ?

Igen, de ehhez mindenképpen ajánlom, hogy válaszd az Útra bocsátó konzultációs lehetőséget, amin átvesszük a karbantartás menetét, vagy ha úgy érzed, ezt a feladatot szeretnéd elengedni, én is tudom vállalni a havi karbatartásokat, ehhez kérj kedvezményes árajánlatot!

Az Útra bocsátó konzultáció 200.000 Ft-os megbízás felett INGYENES.

Milyen költségek várhatók a munkadíjon felül ?

Ez a munka jellegétől függ, a grafikai és arculattervezési munkák során nem merül fel plusz költség, azonban a webdesign szolgáltatások esetén igen.

A tárhely és domain éves költsége, mely az általam preferált tárhelyszolgáltatónál jelenleg évi nettó 8900 ft (az árak tájékoztató jellegűek, bámikor változhatnak)

Akismet spam szűrő plugin éves előfiztése, 120 dollár (az ár csak tájékoztató jellegű, itt sokszor kedvezményes ajánlat is elérhető).

Webshopoknak Fogyasztóbarát ÁSZF csomag évi nettó 25.000 ft

Ha Shopify webshop mellett döntesz, annak éves előfizetése 100.000 forint körül mozog, ami nagyjából az általam nyújtott karbantartás szolgáltatás összegével egyezik meg.

WooCommerce webshop esetében egy minőségi sablon megvásárlása szintén évente fizetendő, minimum 70 dollár évente.

eszterbaboka@gmail.com

+3630 394 0514

Szeretnél kisvállalkozásod fejlődését segítő tippeket, tartalmakat olvasni? Akkor iratkozz fel a hírlevelemre!​