Dekoratív préselt virágok
a webdesigner, arculattervező jegyzeteket készít

Ha eljött az újabb mérföldkő ideje a vállalkozásodban én segítek Neked az új weboldalad elkészítésében, de bátran rám bízhatod a teljes online jelenlétedet is.

Itt az ideje, hogy vállalkozásod szintet lépjen a segítségemmel!

Ki vagyok és miben leszek a segítségedre?

Eszter vagyok, egy karrier váltó, vagyis inkább karrierhez visszatérő webdesigner – grafikus.  Mindig is odavoltam az alkotás minden formájáért, az utóbbi években egy kézműves kisvállalkozást vezettem, de egy kicsit másra, többre vágytam, így tértem vissza a számítógépes alkotás berkeibe és kezdtem el webdesignt is tanulni.

A tudásomat pedig szeretném a kisvállalkozókat segítve kamatoztatni, hiszen az elmúlt években felismertem, hogy egy vállalkozás a hatásos, egységes és szépen kidolgozott arculat nélkül nem ér sokat. Hiába minőségiek a termékek vagy a szolgáltatás, ha a látvány nem tartja a látogatókat az instagram – vagy weboldaladon. E mellett egy kisvállalkozó sokszor egyedül tart a kezében minden szálat, ami végtelenül megterhelő tud lenni.

Ha pedig eljön a felismerés, hogy bizony ez könnyebben menne segítséggel, itt vagyok Én, hogy a terhek egy részét levegyem a válladról.

Szívesen megismernél alaposabban?

Itt az ideje, hogy felvedd velem a kapcsolatot

Ha biztos vagy benne, melyik a hozzád illő webdesign csomag, ha pedig nem, akkor főképp: itt írj nekem vagy kérd a 30 perces INGYENES konzultációs lehetőséget!

eszterbaboka@gmail.com

+3630 394 0514

2600, Vác

Szeretnél kisvállalkozásod fejlődését segítő tippeket, tartalmakat olvasni? Akkor iratkozz fel a hírlevelemre!​